Proiect de casă din lemn rotund, cu mansardă – Casa din Buşteni

Proiectul prezentat este un proiect unicat şi reprezintă opţiunea clientului care l-a comandat. Este un proiect pentru o casă din lemn de confort sporit, cu încăperi având suprafeţe generoase. Garajul este încorporat în structura casei, cu acces direct spre zona de locuit. La exterior, casa din lemn poate fi agrementată cu un iaz cu peşti şi plante acvatice. Terenul pe care a fost  amplasata casa este o parcelă de 1500 mp.

Proiectul prezentat face parte din realizările Biroului de proiectare, este un proiect original, nu este un proiecte tip. El vă poate confirma calitatea şi originalitatea proiectelor realizate. Nu intenţionăm să comercializăm proiecte tip. Proiectul comandat trebuie să fie unic şi să reprezinte personalitate dumneavoastră. Contact 0720 001 301


Casă din lemn rotund cu mansardă
Casă din lemn rotund cu mansardă- vedere din curte
Proiect de casa din lemn
Proiect de casă din lemn rotund – vedere de la stradă.
Proiect casa din lemn
Proiect de casă din lemn- Vedere parter
Proiect de casa cu mansarda din lemn
Proiect de casă din lem – Parter compus din : living, bucătărie open space, baie, garderobă, centrală termică, saună şi Jacuzzi, garaj şi terasă. Mansarda este compusă din trei dormitoare, baie.


Gasiţi în pagina Proiecte de case o serie de variante de proiecte care sperăm să vă ajute să decideţi să luaţi legătura cu noi în momentul realizării casei dvs! Contactati-ne!!