Ofertă- servicii de proiectare

Firma cu experienţă şi drept de semnătură oferă servicii de proiectare pentru obţinerea autorizaţiei de construire. Oferta firmei cuprinde elaborarea de proiecte originale, la un preţ accesibil.

Servicii oferite:


Proiectare Arhitectura:

Proiect de arhitectură, intocmire de documentații tehnice pentru autorizații de construire  (DTAC) pentru orice tip de clădire ; inclusiv schimbări de destinație, firme luminoase, extinderi, mansardări, relevee.

Oferta proiect complet

Împreună cu firme partenere specializate vă punem la dispoziţie un pachet complet de servicii de proiectare, obţinere a autorizaţiei de construire şi urmarire a lucrărilor pe şantier

  • Proiect de arhitecturaă
  • Proiect de Instalaţii
  • Dirigenţie şantier
  • Obţinere Avize – pentru autorizaţia de construire.

consultanţă gratuită în cazul unui contract de proiectare

pentru alegerea terenului, configurarea casei, structura optimă şi materialele de construcţie folosite .

Pentru alte cazuri, de tipul: „Veniţi să vedeţi, vrem o idee, etc, ora de consultanţă este de 100 lei plus costuri deplasare.


Vizualizari 3d:

Proiectare digitală cu vizualizări realiste prezentate tridimensional. Diversele variante din timpul proiectării le primeşti pe e-mail sub formă de imagini (vezi ca exemplul imaginile din site de la pagina Proiecte.)PrecizĂri:

Pentru începerea proiectării, este absolut necesar un certificat de urbanism emis de primărie.

Trimite o descriere, o schiţă sau o fotografie a unui model de casă dorit. Din acel moment proiectul personalizat al casei tale a început!


Pentru discuţii la birou, consultanţă, deplasări,etc este necesara programare.


proiecte realizate puteti viziona aici


Cere o ofertă de preţ:

Precizaţi în email ce constucţie doriţi să realizaţi. EX. casă, pensiune, etc. Suprafaţa terenului, locaţia, o aproximare a suprafeţei viitoarei construcţii. Cu cât mai multe amanunte cu atât oferta este mai apropiată de realitate.

solicitaŢi oferte pe email, nu telefonic!!!!!

Reclame