Servicii de proiectare

Firma de proiectare cu experienţă şi drept de semnătură ofera servicii de proiectare. Proiecte de arhitectură, pentru obţinerea autorizaţiei de construire, proiecte originale, de calitate, la un preţ accesibil.


PROIECTARE:

Proiect de arhitectură, intocmire de documentații tehnice pentru autorizații de construire  (DTAC) pentru orice tip de clădire ; inclusiv schimbări de destinație, firme luminoase, extinderi, mansardări, relevee.

Prin firme partenere specializate vă putem pune la dispoziţie şi: 

  • Proiect de Structură
  • Proiect de Instalaţii
  • Dirigenţie şantier
  • Obţinere Avize – pentru autorizaţia de construire.

CONSULTANTA :

Oferim consultanţă gratuită în cazul unui contract de proiectare. Consultanţă pentru alegerea terenului, configurarea casei, structura optimă şi materialele de construcţie folosite .

Pentru alte cazuri de tipul: „Veniţi să vedeţi, vrem o idee, etc, ora de consultanţă este de 100 lei plus costuri deplasare.


VIZUALIZARI 3D:

Oferim proiectare digitală cu vizualizări realiste prezentate tridimensional. Diversele variante din timpul proiectării le primeşti pe email sub formă de imagini (vezi imaginile din site de la pagina Proiecte.)


MOD DE CONLUCRARE PROIECTANT- CLIENT:

Trimite o descriere, o schiţă sau o fotografie a unui model de casă dorit. Din acel moment proiectul personalizat al casei tale a început!


Pentru realizarea proiectului , este absolut necesar un certificat de urbanism emis de primărie.


Pentru discuţii la birou, consultanţă, deplasări,etc este necesara programare.


VIZIONAţI PROIECTE REALIZATEINFORMAţII şI COMENZI/ CERE O OFERTă! :


Reclame